SHANGHAI: Shanghai, China

Shanghai er et viktig trafikknutepunkt, og et betydelig kultur- og skolesentrum med tallrike universiteter, høyskoler, forskningsinstitutter, teatre og museer.

 

Shanghai

Shanghai er en den største byen i Kina samt en av verdens største byer totalt. Inkludert forsteder så hadde byen en befolkning på 23 millioner i begynnelsen av 2010. Ikke bare er Shanghai den største byen i Kina, den er og den mest utviklede byen i landet. Og ikke minst, byen er vel verdt et besøk.
Shanghai har for alvor blitt en populær turist destinasjon i de siste 20 årene. I 2010 arrangerte byen World Expo, og ikke bare var hele verdens øyner rettet mot Shanghai under arrangementet, men det var det mest besøkte i World Expos historie. Expoområdet strekker seg flere kilomter på begge sider av elven.
I tillegg til å være Fastlandskinas handelsmessige og finansielle sentrum, med alt det medfører av moderne arkitektur, inkludert noen av verdens høyeste skyskrapere, så har Shanghai en rekke severdigheter å tilby sine turister. Fjernsynstårnet som har fått det meget passende navnet Østens Perle er Shanghais mest kjente bygning. Dette futuristiske tårnet er en begivenhet både sett utenifra men ikke minst innenifra. Shanghai har veldig mange hoteller å velge mellom, og noen av disse er til og med regnet som attraksjoner i seg selv. Det verdensberømte Peace Hotel har nå blitt renovert og bør absolutt besøkes om man er i Shanghai, spesielt hotellets populæreThe Jazz Room.
Ettersom Shanghai tiltrekker seg flere og flere besøkende hvert år – både forrestningsreisende såvel som turister – så anbefales det å bestille overnatting på et av byens hoteller i god tid før avreise.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Shanghai

De 100 beste hotellene i Shanghai

har en gjennomsnittlig rangering på 4.83 av 5 fra 62120 anmeldelser

Vis alle hoteller i Shanghai