PARIS: Paris, France

Attraksjoner som trekker folk til Paris er først og fremst Eiffeltårnet, Notre Dame-katedralen, Champs-Elysées, Triumfbuen (Arc de Triomphe), Sacre Coeur (kirken dedikert til Jesus hellige hjerte), Invalidesdomen, Pantheon og Opera Garnier og kunstsamlinger 's Musée du Louvre, Musée National d'Art Moderne, Pompidou-senteret og Musée d'Orsay.

 

Paris

Paris er ikke bare hovedstaden i Frankrike, men den er og på mange områder verdens hovedstad når det gjelder stil, romantikk, fasjonable moter og utmerket mat. Paris har vært en av de mest interessante storby destinasjonene i lengre tid, og det er ikke uten grunn at hvert år så er det 30 millioner turister som besøker denne populære byen som ligger ved elven Seinen nord i Frankrike.
Inkludert alle forstader og byer som ligger rundt Paris så er dette Europas største metropol med over 12 millioner innbyggere.
Paris har veldig mange severdigheter og attraksjoner å by på. Den mest kjente er Eiffeltårnet, og grunnet dens dominerende posisjon i bybildet så kan man ikke unngå å se dette tårnet når man er i Paris, men for å best sette pris på dette mesterverket så bør man ta heisen helt opp til toppen for å nyte den fantastiske utsikten over byen. For de som kjenner seg ekstra sprek så er det og mulig å ta trappen!
Paris har mange andre severdigheter som og bør oppleves, så som katedralen Notre-Dame, triumfbuen Arc de Triomphe, paradegaten Champs-Elysées, Sacré Coeur, og kunstsamlingene som kan bivånes i Musée Du Louvre, Musée National d'Art Moderne i Pompidou-senteret og Musée d'Orsay. Mange kombinerer og en tur til Paris med et besøk til Disneyland som ligger i utkanten av Paris.
Paris, som alle andre store byer i Europa, har hundrevis, om ikke tusenvis av overnattingssteder. Selv om utvalget av hoteller er bra så er det absolutt å anbefale at man bestiller rom god tid i forveien, spesielt om man ønsker å bo i sentrum av Paris.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Paris

De 100 beste hotellene i Paris

har en gjennomsnittlig rangering på 4.98 av 5 fra 48708 anmeldelser

Vis alle hoteller i Paris