OSLO: Oslo, Norway

 

Oslo

Oslo er ikke bare hovedstaden i Norge, men den er og Norges største og mest interessante by å besøke. Sommer som vinter, vår som høst – uansett når man reiser til byen populært kjent som Tigerstaden så er det en rekke ting å gjøre og oppleve.
Karl Johans Gate er selve hovedgaten i Oslo, og det med sin rette da den har en rekke av butikker for store og små, masse restauranter og barer, og ikke minst, Stortinget og Slottet som begge ligger på Karl Johans Gate.
Oslos juvel er dog Akers Brygge med sine fantastiske spisesteder og barer. Prisene kan være rett så stive, men et besøk kan uansett anbefales da utsikten over Oslofjorden er intet mindre enn spektakulær. Aropos utsikt, man bør absolutt få med seg Holmenkollen og når man er i Oslo. På vinterstid er dette et populært område for de som like å stå på ski, men uansett når man reiser til Oslo så er dette en attraksjon som er verdt å få med seg.
Oslo har et veldig bra utvalg av overnattingssteder, og selv om byens mange hoteller ikke nødvendigvis er de billigste sammenlignet med mange andre byer i Europa, så får man kvalitet for sine penger. Et 3-stjerners hotell i Oslo kan ofte sammenlignes med et 4-stjerners hotell i de fleste andre byer. For en riktig smak av norsk kultur og tradisjoner så anbefales herved Best Western Hordaheimen – i det minste bør man prøve de legendariske kjøttkakene på hotellets restaurant.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Oslo

De 100 beste hotellene i Oslo

har en gjennomsnittlig rangering på 4.07 av 5 fra 66489 anmeldelser

Vis alle hoteller i Oslo