NEW YORK: New York, New York, United States of America

New York er et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkter, og byen har lang rekke kjente museer, teatere, gallerier, mediahus, internasjonale selskaper og børsinstitusjoner.

 

New York

Velkommen til New York, byen bedre kjent over hele verden som ’The Big Apple’. Om noen by kan kalles verdens hovedstad så er det nettopp New York – Bergensere ha oss unnskyldt. New York er ikke bare en travel by, men en svært travel by, men viktigst av alt, byen som aldri sover er en by som bare må oppleves. Flere ganger. New York City er en del av delstaten New York, og den er USAs største by med i underkant av 10 millioner innbyggere.
Høydepunktene står i kø i New York, og en plan over hva som skal besøkes er et absolutt krav. The Statue of Liberty (Frihetsgudinnen), Empire State Building, Chrysler Building, Museum of Modern Art, Wall Street, Central Park, Ellis Island, St. Patricks katedralen er bare noen av de severdigheter som er verdt et besøk. New York er i tillegg et yndet reisemål for de som liker shopping og teater. Fifth Avenue er anbefalt for de som vil shoppe, og teaterstrøket Broadway er stedet å gå for de som vil oppleve en teaterforestilling eller to.
Om New York har mange severdigheter, så har byen og mange hoteller. Noen mindre bra, noen meget bra, noen billige, noen dyre. Uansett hvilken klasse man er på jakt etter, det anbefales å bestille tidlig for å få den beste prisen.
New York har 5 bydeler: Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island og Manhatten. Selv om de hver er verdt et besøk så er det sistnevnte den mest populære bydelen ettersom de fleste av New Yorks attraksjoner finnes i dette området.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i New York

De 100 beste hotellene i New York

har en gjennomsnittlig rangering på 4.6 av 5 fra 162799 anmeldelser

Vis alle hoteller i New York