MADRID: Madrid, Spain

Madrid er hovedstaden og den største byen i Spania og ligger på den vestlige bredden av elven Manzanares.

 

Madrid

Madrid er ofte kjent som en by berømt for et fantastisk fotball lag, tyrefekting, inspirerende arkitektur og alt det grandiøse som kommer med det moderne Spania. Madrid er dog kjent for så mye mer. Denne livlige metropolen er et endeløst høydepunkt av fantastiske nattklubber, majestetiske kirker, trendy barer og kafeer – men ikke minst – mange overraskelser. Madrid har og en rekke hoteller, og de fleste av dem finner man i områdene Gran Via, Prado og Chamberi.

Spanias hovedstad, med sine mer enn 3 millioner innbyggere er en av Europas mest interessante byer. Å ta seg rundt Madrid til fots kan ofte være noe forvirrende, men om man går seg vill i gamlebyen så er det uansett et høydepunkt i seg selv da dette er en glimrende måte å se de mange attraksjoner. Madrids undergrunn system fungerer som en kontrast til gamlebyen da den er veldig lett å ta seg rundt.

Hver Plaza i Madrid har sine egne særegenheter, men den mest fasinerende er Plaza de España med sine mange arkitektoniske stiler, inkludert Edificio España som er en av de høyeste skyskrapere i Europa. Denne bygningen inkluderer et hotell, barer, restauranter og et shopping senter – noe som gjør den til et perfekt startsted for hvilken som helst tur til Madrid.

Madrid er en populær by å besøke året rundt, og det er derfor å anbefale at man bestiller sitt hotell så tidlig som mulig for å unngå for stive priser.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Madrid

De 100 beste hotellene i Madrid

har en gjennomsnittlig rangering på 4.73 av 5 fra 91912 anmeldelser

Vis alle hoteller i Madrid