LONDON: London, England, United Kingdom

Med sin beliggenhet langs elven Themsen har London vært en sentral by siden den ble grunnlagt av romerne for to årtusener siden under navnet Londinium.

 

London

Om man er på jakt etter kulturelle severdigheter, kunst, fotball, god mat og drikke, shopping, musikk – eller hva man skulle ønske seg – så er London byen man absolutt bør besøke. Husk bare å lag en liste over hva man vil gjøre når man er i byen så man ikke går glipp av noen av de mange høydepunkter London har å tilby.
London er en by av mange ansikter da dens varemerke er at den er forankret i gammel historie men i konstant fornyelse og full av kontraster – Londons West End er et eksempel på mangfoldet byen har å by på. Om Mayfair er et eksklusivt, nesten søvnig område, så er Soho den rake motsetning med sine restauranter, gatemusikanter, trendy butikker og barer.
Om man har tilbragt formiddagen på shopping og sightseeing så er en tur til en av Londons mange parker en bra måte å tilbringe ettermiddagen. Juvelen i så måte er Hyde Park med sine majestetiske trær og grønne plener. Like i nærheten finner man og Portobello Market som er verdt et besøk uansett om man liker shopping eller ikke.
Når man er i London så bør man og få med seg Buckingham Palace, Big Ben og Houses of Parliament – husk bare å ta med seg kamera. Og om ikke de kongelige er tilstede ved Buckingham Palace så kan man og besøke Madame Tussauds da de alltid er å finnes der.
London har alt å tilby av overnattingssteder – fra de mest eksklusive hoteller til de billigste Bed & Breakfasts.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i London

De 100 beste hotellene i London

har en gjennomsnittlig rangering på 5 av 5 fra 67217 anmeldelser

Vis alle hoteller i London