BERLIN: Berlin, Germany

 

Berlin

Etter Berlin-murens fall og gjenforeningen av Øst- og Vest-Tyskland for over 20 år siden så har Tysklands hovedstad gjenoppstått som det perfekte reisemålet for en tur med venner eller familie. Berlin har en rik historie som går helt tilbake til det 13. århundre, men etter å vært delt i to i nesten 50 år så fremstår Berlin i dag som en moderne metropol.
Berlins mest kjente landemerke og attraksjon er Brandenburger Tor – et symbol på det nye og forente Tyskland, men og en påminnelse om det som var. Berlin har mange andre severdigheter som Riksdagen, Schlosspark Charlottenburg og Kaiser Wilhelm Gedächtnis Kirsche. Et besøk til den flotte boulevarden Unter den Linden er og å anbefale da den er omgitt av flere severdigheter som Gendarmenmarkt - et av Europas mest berømte torg - og Holocaust-Denkmal.
Berlin er en populær by å besøke hele året, men den beste perioden er i perioden mai til oktober da været er veldig behagelig – husk bare å bestill hotell rom tidlig for å unngå utsolgte hoteller.
Berlin har et yrende natteliv og har et meget bra utvalg av restauranter og barer. Noen av Berlins beste restauranter finnes i Charlottenburg området, og spesielt Fishers Fritz er en opplevelse med sine 2 Michelin stjerner.
Berlin er og et populært reisemål for elskere av klassisk musikk ettersom Belin filharmoniske orkester er kjent for å tiltrekke seg klassiske superstjerner fra hele verden for gjeste-opptredener.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Berlin

De 100 beste hotellene i Berlin

har en gjennomsnittlig rangering på 4.59 av 5 fra 122428 anmeldelser

Vis alle hoteller i Berlin