BEIJING: Beijing, China

 

Beijing

Beijing er hovedstaden i Folkerepublikken Kina og er landets politiske og kulturelle sentrum, dette til tross for at Shanghai både overgår Beijing i antall innbyggere og fremdeles er Kinas økonomiske sentrum. Byen er med sine nesten 20 millioner innbyggere er en av de mest fokerike byene i hele verden.
Beijing som by er i dag en smeltedigel av moderne og gammelt, og det samme kan sies om stedets hoteller. I hjerte av det historiske Beijing finner man Gugong, eller det som på bedre norsk er kjent som Den forbudte by, og som har vært inkludert på UNESCOs verdensarvliste siden 1987. På samme listen finner man Himmeltempelet, Konfuciustempelet og Lamatempelet. Det mest kjente landemerket i Beijing er dog Den himmelske freds plass.
Kinas mest kjente og mest besøkte landemerke er dog Den kinesiske muren. Denne 6400 kilometer lange muren er vår planets største byggverk. Dette mesterverket kan ses om man reiser til Badaling som er 70 kilometer nordvest for Beijing.
Beijing er og en moderne by og det er hele tiden stor byggevirksomhet. Byen arrangerte de 29. olympiske sommerleker i 2008, og en hel bydel nord i byen der storparten av øvelsene fant sted ble anlagt for dette arrangementet. En rekke nye hoteller ble og bygget i forbindelse med de olympiske leker for å huse alle de besøkende.
Beijing har i dag et meget imponerende utvalg av nasjonale så vel som internasjonale hoteller. De fleste hoteller ligger i distriktene rundt Den forbudte by og Chao Yang området.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Beijing

De 100 beste hotellene i Beijing

har en gjennomsnittlig rangering på 4.8 av 5 fra 64168 anmeldelser

Vis alle hoteller i Beijing