AMSTERDAM: Amsterdam, Netherlands

 

Amsterdam

Amsterdam er en av Europas mest unike byer da den har fordelen av å være en storby, men som ikke føles som en storby. Uansett hvor man er i Amsterdam så får man følelsen av at dette er en by som ikke har det samme stressnivået som man opplever i mange andre storbyer.
Hovedgrunnen til at Amsterdam er annerledes enn andre storbyer er at hvor enn man er i Amsterdam så er man aldri langt unna en kanal. Totalt så har byen 100 kilometer kanaler, og det er mange måter å beundre disse. En tur på en kanalbåt er herved anbefalt, men et besøk til en av de mange kafeer som ligger langs kanalene er og å anbefale.
Amsterdam er dog kjent for så mye mer enn bare kanaler. Sjelden ser man så mange syklister som i Amsterdam – et tips til hvordan man unngår å bli kjørt ned av en sykkel er å leie seg en selv – prisen er ca. 10 euro per dag.
Amsterdam har og en rekke museer, hvor de mest kjente er Rijksmuseum hvor man kan se Rembrandts maleri Nattevakten, Van Gogh museet, og Anne Franks hus i Prinsengracht.
Amsterdam har ett stort utvalg av hoteller – alt fra billige gjestehus til fasjonable hotell som NH Grand Hotel Krasnapolsky, Amsterdam Marriott Hotel og Renaissance Amsterdam Hotel. Ettersom Amsterdam har ofte store konferanser, så er det best å være tidlig ute når man bestiller sin reise til byen.

Klikk på kartet for å se hotellene

Vis alle hotellene

 

De mest populære hotellene i Amsterdam

De 100 beste hotellene i Amsterdam

har en gjennomsnittlig rangering på 4.78 av 5 fra 59200 anmeldelser

Vis alle hoteller i Amsterdam